konec FC Slavoj Vyšehrad – MFK Chrudim
1:3
(0:2)
Komentuje: Richard Wagner
 
70
Vyšehrad právě vstřelil branku!
Dvacet minut do konce a na Strahově je sníženo! Adnan Bašič zůstal trestuhodně úplně sám za obranou hostů, kteří vehementně reklamovali ofsajd. Nicméně, Bašič se vytočil do střely, kterou Zíma ještě skvěle zneškodnil, na dorážku TOMÁŠE ČVANČARY už ale nestačil. Ten tak potvrdil, že je obávaným střelcem a zapsal si devátou trefu v sezóně.
 
66
Chrudim právě vstřelila branku!
Naprosto fantasticky zahraná standardní situace! Míč letěl místo rovnou do ohně na šestnáctku, kde byl úplně volný Michal Trávníček. Jeho pokus k tyči ještě Martin Otáhal skvěle vyškrábl. Následně ale vznikl zmatek a z dorážky se prosadil LADISLAV MUŽÍK! Identicky jako v první půli. Vstup měli domácí lepší, ale prosazuje se Chrudim.
 
42
Chrudim právě vstřelila branku!
Tak tohle je krutá sprcha pro domácí celek! Obranou se prosmýkl LADISLAV MUŽÍK, který byl těsně na hranici velkého vápna náhle sám. Všiml si vybíhajícího brankáře Otáhala a smrtící ranou k pravé tyči zvýšil na 2:0. U sudího následně protestoval domácí kapitán Milan Černý, který obdržel žlutý kartonek.
 
22
Chrudim právě vstřelila branku!
K čemu byla domácí větší aktivita z úvodu zápasu. Poctivě hrající Chrudim si počkala na svou šanci a ujímá se vedení! Po rohovém kopu se položil do hlavičky PETR RYBIČKA, který uklidil balon přesně k levé tyči. Pro čtyřiadvacetiletého útočníka je to čtvrtá branka v letošní sezóně.