konec FC Slavoj Vyšehrad – MFK Chrudim
1:3
(0:2)
Komentuje: Richard Wagner
 
90+1
Daniel Vašulín inkasuje žlutý kartonek za zdržování hry.
 
87
Žlutou kartu dostává Martin Sulík (MFK Chrudim).
 
86
Filip Drobílek se prosmýkal kolem obránce, nastřelil jej a chtěl po sudích písknout nedovolenou hru rukou. Lajnový ale místo toho odmával jen jeho následný faul, na což reagoval velmi nevybíravými slovy, které vulgárně posílaly vykonat sudího velkou potřebu.
 
84
Šanderův rychlý centr na vápno zachytil Denis Laňka, který posléze pronikl do vápna a vystřelil, ale jeho dělovku zblízka vykopl pohotový gólman Chrudimi!
 
81
Žlutou kartu dostává Tomáš Čvančara (FC Slavoj Vyšehrad).
 
81
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Jan Nikodem, přichází Jakub Krčál.
 
80
Daniel Kozel se ocitl v obrovské šanci! Po centru z levé strany se k němu dostal v malém vápně balon, ale hlavičku je těsně netrefil!
 
76
Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Milan Černý, přichází Daniel Kozel.
Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Jan Suchan, přichází Adam Alexandr.
 
73
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází David Sixta, přichází Tomáš Dostálek.
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Ladislav Mužík, přichází Martin Sulík.
 
70
Vyšehrad právě vstřelil branku!
Dvacet minut do konce a na Strahově je sníženo! Adnan Bašič zůstal trestuhodně úplně sám za obranou hostů, kteří vehementně reklamovali ofsajd. Nicméně, Bašič se vytočil do střely, kterou Zíma ještě skvěle zneškodnil, na dorážku TOMÁŠE ČVANČARY už ale nestačil. Ten tak potvrdil, že je obávaným střelcem a zapsal si devátou trefu v sezóně.
 
66
Chrudim právě vstřelila branku!
Naprosto fantasticky zahraná standardní situace! Míč letěl místo rovnou do ohně na šestnáctku, kde byl úplně volný Michal Trávníček. Jeho pokus k tyči ještě Martin Otáhal skvěle vyškrábl. Následně ale vznikl zmatek a z dorážky se prosadil LADISLAV MUŽÍK! Identicky jako v první půli. Vstup měli domácí lepší, ale prosazuje se Chrudim.
 
65
Brankář Martin Otáhal vyběhl proti unikajícímu Janu Nikodémovi. V souboji byl pozdě a hostujícího hráče trefil na kotník. Dostává žlutou a hosté mají standardku.
 
64
Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Ed Kevin Kokorović, přichází Denis Laňka.
 
60
Simon Zíma aspiruje na to, aby mu chrudimská radnice postavila na náměstí sochu! Adnan Bašič se mezi penaltou a malým vápnem dostal k hlavičce, kterou načechral na zadní tyč, avšak chrudimský brankář předvedl další výstavní zákrok, když míč doslova konečky prstů vytáhl!
 
55
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Jan Havlena, přichází Daniel Vašulín.
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Petr Rybička, přichází Milan Ujec.
 
44
Záhy mohlo být srovnáno, ale proti byl skvělý Simon Zíma! Nový muž Tomáš Čvančara si srovnal na levém rohu vápna míč na střelu a hezký oblouček cpal křižně ke vzdálenější tyči, ale chrudimský brankář se odlepil od země a skvělým skokem, který by mu záviděl kdejaký luční koník, udržel nulu.
 
42
Žlutou kartu dostává Milan Černý (FC Slavoj Vyšehrad).
 
42
Chrudim právě vstřelila branku!
Tak tohle je krutá sprcha pro domácí celek! Obranou se prosmýkl LADISLAV MUŽÍK, který byl těsně na hranici velkého vápna náhle sám. Všiml si vybíhajícího brankáře Otáhala a smrtící ranou k pravé tyči zvýšil na 2:0. U sudího následně protestoval domácí kapitán Milan Černý, který obdržel žlutý kartonek.
 
40
Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Lukáš Pouček, přichází Tomáš Čvančara.
 
22
Chrudim právě vstřelila branku!
K čemu byla domácí větší aktivita z úvodu zápasu. Poctivě hrající Chrudim si počkala na svou šanci a ujímá se vedení! Po rohovém kopu se položil do hlavičky PETR RYBIČKA, který uklidil balon přesně k levé tyči. Pro čtyřiadvacetiletého útočníka je to čtvrtá branka v letošní sezóně.
 
21
Petr Rybička využil zmatků v obraně Vyšehradu, která reklamovala ofsajd, a pronikl až do šestnáctky, kde ustál atak obránce, ale z bezprostřední blízkosti Martina Otáhala nepřekonal. Následně ještě přišla dorážka, která trefila obránce a po parádní ráně Davida Sixty musel vytáhnout Otáhal parádní robinsonádu a míč vyrazit na roh!
 
18
Woooow! To byla dělovka jako z říše snů! Fanoušci domácích teď na chvíli přestali dýchat a ještě zpracovávají fakt, že Chrudim byla tak tři centimetry od vstřeleného gólu. Rychlý brejk zakončil Jan Havlena, který měl dost prostoru, navedl si balon na střelu a z pětadvaceti metrů vyslal dělovku, která oštemplovala pravou spojnici břevna a tyče. Branka posléze dobrou půlminutu vibrovala, jaká to byla šlupka.
 
9
Celá Chrudim nyní tleská brankáři Simonu Zímovi! Adnan Bašič dostal kousek prostoru na šestnáctce, vytočil se k zakončení, ale jeho střelu do protipohybu stihl mrštný muž s rukavicemi vyrazit. Obránci stihli odehrát míč jen na vápno k Milanu Černému, jehož dělovku zneškodnil Zíma další robinsonádou!