konec Rusko – Saúdská Arábie
5:0
(2:0)
Komentuje: Vendula Zdražilová
 
90+4
Rusko právě vstřelilo branku!
Přímo z volného kopu se dokázal trefit ALEXANDR GOLOVIN, proti jeho střele se natáhl Majúf, ale inkasované brance nemohl už zabránit – 5:0.
 
90+3
Džasím poslal nečistě k zemi soupeře a i on dostává žlutou kartu.
 
90+1
Rusko právě vstřelilo branku!
Další zásah v arabské bráně. Dzjuba našel DENISE ČERYŠEVA, který se uvnitř pokutového území trefil levačkou a umístil balón pod břevno Majúfovy branky – 4:0. Asistence: Arťom Dzjuba.
 
88
Golovin zajel do soupeře a od hlavního sudího za to vyfasoval první žlutou kartu zápasu.
 
85
Střídání v týmu Saúdská Arábie: ze hřiště odchází Muhammad Šáhlaví, přichází Muhannad Asírí.
 
72
Střídání v týmu Saúdská Arábie: ze hřiště odchází Jahjá Šahrí, přichází Hattán Bahabrí.
 
71
Rusko právě vstřelilo branku!
Další střídající hráč skóruje a Rusové si berou tříbrankový náskok. ARŤOM DZJUBA dostal přihrávku a poté hlavou usměrnil míč k levé tyči z pohledu arabského brankáře – 3:0. Domácí reprezentace tak už má velmi slibný náskok. Asistence: Alexandr Golovin.
 
70
Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Fjodor Smolov, přichází Arťom Dzjuba.
 
68
Po hlavičkovém souboji uprostřed hřiště se k míči dostali Rusové a Zobnin pak svou střelou hodně prověřil arabského brankáře! Ten tak byl v další velké ruské šanci.
 
64
Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Alexandr Samedov, přichází Daler Kuzjajev.
 
64
Střídání v týmu Saúdská Arábie: ze hřiště odchází Abdalláh Utajf, přichází Fahád Muválad.
 
43
Rusko právě vstřelilo branku!
Rusové jdou v závěru prvního poločasu do dvoubrankového náskoku. DENIS ČERYŠEV, jenž vystřídal zraněného Dzagojeva, dostal přihrávku, zasekl míč soupeři a poté levačkou dělovkou usměrnil míč k bližší tyči – 2:0. Rusové tak zatím musí být velmi spokojeni. Asistence: Roman Zobnin.
 
35
Po pěkné kombinaci Rusů se v pokutovém území chtěl uvolnit Alexandr Golovin a záhy upadl na zem. Dožadoval se pokutového kopu, ovšem hlavní rozhodčí razantně naznačuje, že se o faul nejednalo.
 
24
Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Alan Dzagojev, přichází Denis Čeryšev.
 
21
Muhammad Šáhlaví byl ve velké šanci, těsně před ruskou brankou vyslal střelu, která ale nakonec skončila jen těsně vedle pravé tyče Akinfejevovy branky.
 
12
Rusko právě vstřelilo branku!
A hned na to se Rusové radují z úvodní branky. Golovin našel z levé strany volného JURIJE GAZINSKÉHO, jenž se těsně před arabskou brankou hlavou nemýlil – míč poslal k pravé tyči z pohledu Abdalláha Majúfa – 1:0. Asistence: Alexandr Golovin.
 
11
Rusové pomalu začali více ožívat a tlačí se do akcí. Nyní střílel v pokutovém území Alan Dzagojev a míč poslal za pomoci odrazu jednoho ze Saúdů vedle arabské branky. Byla to dosud největší ruská šance v tomto utkání.