konec Rusko – Saúdská Arábie
5:0
(2:0)
Komentuje: Vendula Zdražilová
 
90+4
Rusko právě vstřelilo branku!
Přímo z volného kopu se dokázal trefit ALEXANDR GOLOVIN, proti jeho střele se natáhl Majúf, ale inkasované brance nemohl už zabránit – 5:0.
 
90+1
Rusko právě vstřelilo branku!
Další zásah v arabské bráně. Dzjuba našel DENISE ČERYŠEVA, který se uvnitř pokutového území trefil levačkou a umístil balón pod břevno Majúfovy branky – 4:0. Asistence: Arťom Dzjuba.
 
71
Rusko právě vstřelilo branku!
Další střídající hráč skóruje a Rusové si berou tříbrankový náskok. ARŤOM DZJUBA dostal přihrávku a poté hlavou usměrnil míč k levé tyči z pohledu arabského brankáře – 3:0. Domácí reprezentace tak už má velmi slibný náskok. Asistence: Alexandr Golovin.
 
43
Rusko právě vstřelilo branku!
Rusové jdou v závěru prvního poločasu do dvoubrankového náskoku. DENIS ČERYŠEV, jenž vystřídal zraněného Dzagojeva, dostal přihrávku, zasekl míč soupeři a poté levačkou dělovkou usměrnil míč k bližší tyči – 2:0. Rusové tak zatím musí být velmi spokojeni. Asistence: Roman Zobnin.
 
12
Rusko právě vstřelilo branku!
A hned na to se Rusové radují z úvodní branky. Golovin našel z levé strany volného JURIJE GAZINSKÉHO, jenž se těsně před arabskou brankou hlavou nemýlil – míč poslal k pravé tyči z pohledu Abdalláha Majúfa – 1:0. Asistence: Alexandr Golovin.