konec FC Fastav Zlín – SK HS Kroměříž
4:1
(3:1)
Komentuje: Ondřej Černý
 
70
Žlutou kartu dostává Matoušek (SK HS Kroměříž).
 
69
Žlutou kartu dostává Machálek (SK HS Kroměříž).
 
67
Domácí Chwaszcz našel ve vápně úplně volného Nečase, který ze dvou metrů střílel na branku. Trefil jen tyčku kroměřížské branky.
 
61
Dlouho se domácí na míči neohřáli. Hosté ho získali do své moci a zprava centroval do vápna Mlčoch. Našel Vasiljeva, jehož akrobatické zakončení skončilo nad brankou.
 
56
Do rychlého brejku se dostal domácí tým, z čehož rezultovalo zakončení Matejova v šestnáctce soupeře. Domácí záložník levačkou poslal míč jen do tyčky.
 
49
49. NEČAS - 4:1
 
49
Zlín právě vstřelil branku!
Je to o tři branky. Martiinez vystihl rozehrávku soupeře našel Matějova, který z voleje dokázal nahrát na střed vápna pro MARTINA NEČASE, jenž poslal míč z vně šestnáctky do sítě.
 
43
43. HLINKA - 3:1
 
43
Zlín právě vstřelil branku!
A je to využito. Čanturišvili se postavil k rozehrávce a našel na hranici vápna MARKA HLINKU, ten z voleje poslal míč po zemi přímo k tyčce a jeho tým vede o dvě branky.
 
43
43. Faul na Janetzkého
 
42
Míč do vápna dostal domácí Janetzký, byl sám proti brankáři, který na něho vyběhl a domácí borec se ho snažil přelobovat, ale o kousek skončil míč nad brankou.
 
36
36. BERČÍK - 2:1
 
36
Kroměříž právě vstřelila branku!
Sníženo. Na levou stranu vápna dostal míč hostující Plecitý, rozhlédl se a našel před brankou nabíhajícího ONDŘEJE BERČÍKA, který míč jen lehce posunul do branky.
 
34
Čanturišvili dostal míč do vápna, dal si ho na pravačku a poslal k bližší tyčce do branky. Rozhodčí však následně signalizuje ofsajd, takže branka neplatí.
 
30
30. FANTIŠ - 2:0
 
30
Zlín právě vstřelil branku!
K rohovému kopu se postavil Vachtang Čanturišvili a centroval do vápna. Míč poslal na zadní tyčku, kam si naběhl ANTONÍN FANTIŠ a z voleje poslal míč do branky.
 
25
25. FANTIŠ - 1:0
 
25
Zlín právě vstřelil branku!
Velká chyba v obraně hostů a skóre je otevřeno. Kofroň se snažil rozehrát konstruktivně a hledal ve vápně Fládra, jehož dokázal předskočit ANTONÍN FANTIŠ, pak už to měl lehké, jen udělal dva kroky a poslal míč do prázdné klece.
 
19
Druhá velká šance domácích. Po nádherné průnikovce byl sám před brankou Janetzký, ale z parádní pozice branku netrefil.
 
7
Velká šance domácích. Kroměříž na středu hřiště ztratila míč a domácí šli dopředu. Míč do vápna dostal osamocený Fantiš, ale sám proti brankáři trefil jen právě Kofroně.