konec Girona FC – Real Madrid CF
1:3
(0:2)
Komentuje: Michal Břuchanský
 
76
76. Marcos LLORENTE - 1:3
 
76
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté odmítají komplikace a krátce po gólu Porra znovu odskakují do dvougólového náskoku! Dani Ceballos už neměl kudy a zády brance přihrál o pár metrů dozadu na MARCOSE LLORENTEHO. Ten si počínal mnohem odvážněji, naběhl si do palebné pozice a přízemním pokusem zpoza šestnáctky propálil marně se natahujícího Iraizoze. Tomu nepomohl ani clonící Juanpe, jemuž prošel míč mezi nohama.
 
72
Anthony Lozano agresivním způsobem dohrál Carvajala a vysloužil si za to napomenutí žlutou kartou.
 
71
71. Pedro PORRO - 1:2
 
71
Girona právě vstřelila branku!
Domácí snižují na 1:2 a ještě se mohou poprat o dnešní remízu! PEDRO PORRO posunul míč na mladíčka Pachóna a založil tím bleskový protiútok. Střídající záložník mu balón vrátil do sprintu a Porro tentokrát sám před Navasem nezaváhal.
 
68
Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Paik Seung-ho, přichází Álex Pachón.
 
67
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Gareth Bale.
 
66
Žlutou kartu dostává Dani Carvajal (Real Madrid CF).
 
65
65. Lucas Vázquez (REA)
 
65
Real spálil obrovskou šanci na třetí gól! Asensiovu střelu z levé strany brankář Iraizoz vyrazil přímo na Vázqueze, který měl před sebou prázdnou branku a k překvapení všech trefil ze svého pohledu pravou tyč!
 
63
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Sergio Ramos, přichází Nacho Fernández.
 
59
Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Cristhian Stuani, přichází Valery Fernández.
 
58
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Marco Asensio.
 
49
První žlutá karta. Za šlápnutí na nohu Marcose Llorenteho ji dostal domácí útočník Cristhian Stuani.
 
46
Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Marc Muniesa, přichází Juanpe.
 
45
Slušná možnost Girony! Po odvráceném centru z rohového kopu vrátil míč do pokutového území Raúl García. Tam si ho trochu krkolomně zpracoval Stuani a prudkou ranou zaměstnal Navase, který stihl předvést dobrý reflexivní zákrok!
 
43
43. Karim BENZEMA - 0:2
 
43
Real Madrid právě vstřelil branku!
Chvíli před pauzou se zrodila druhá gólová akce Realu! Osmnáctiletý supertalent Vinícius Júnior potáhl míč po levém straně. Navázal na sebe dva hráče, kteří si přestali všímat nedaleko stojícího KARIMA BENZEMY. Ten měl moře času na zakončení z rohu vápna, které usměrnil přesně k vzdálenější tyči.
 
32
32. Marcelo (REA)
 
32
Marcelo převzal balón na levém kraji a díky narázečce s výborně hrajícím Viníciusem se zničehonic zjevil na hrotu útoku. Jedinou kaňkou za celou akcí byla neúspěšná střela z penaltového bodu, kterou Iraizoz vyrazil!
 
27
27. Karim BENZEMA - 0:1
 
27
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté se v sedmadvacáté minutě dostávají do vedení a asi potvrzují svůj postup do další fáze! Výborně to udělal zejména francouzský hroťák KARIM BENZEMA, který zrychlil pozvolnou kombinaci narážečkou s Carvajalem. Po ní se už dostal do vápna a tvrdou ranou k pravé tyči nedal Iraizozovi žádnou šanci.
 
3
3. Álex Granell (GIR)
 
3
Nechybělo moc a Girona brzy vedla! Granellův centr nebezpečně padal směrem do branky a nakonec se zastavil až o břevno Navasovy brány! Seuing-ho se ještě postaral o dorážku, ale ta byla sražená.