konec FC Vysočina Jihlava – Bohemians Praha 1905
2:4
(0:3)
Komentuje: Jaroslav Wollmann
 
90
Jihlava právě vstřelila branku!
K penaltě se postavil DAVIS IKAUNIEKS a nedal Fryštákovi šanci, když svůj pokus poslal k jeho levé tyči.
 
73
Bohemians právě vstřelili branku!
A potvrdilo se ono známé nedáš dostaneš. Obránci Vysočiny nestačili pokrýt RUDOLFA REITERA, jenž dostal přihrávku od Dominika Maška, který tváří tvář Hanušovi nezaváhal.
 
60
Jihlava právě vstřelila branku!
Pravý obránce PETR TLUSTÝ dostal na hranici velkého vápna přihrávku od Davise Ikauniekse, nic se nerozpakoval a vystřelil. Jeho projektil pak zapadl k levé tyčce Fryštákovy brány.
 
22
Bohemians právě vstřelili branku!
Obrana Vysočiny si dnes vybrala slabší den, Siim Luts vysunul JEVGENIJE KABAJEVA, který tak završuje hattrick, šel opět sám z levé strany a bez problémů překonává Hanuše, který si prakticky sáhnul na balón jen když jej lovil ze sítě.
 
16
Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí vyrábí strašné chyby vzadu, čehož hosté bez problémů dokážou využít. Dominik Mašek poslal dlouhý centr z vlastní poloviny, který doběhl JEVGENIJ KABAJEV, jenž se dostal mezi stopery a tentokráte z levé strany ve vápně prostřelil Hanuše podruhé.
 
9
Bohemians právě vstřelili branku!
Urblík vyrobil při rozehrávce obrovskou minelu, když chtěl přihrát dozadu na Krejčího, ale místo toho poslal do sóla JEVGENIJE KABAJEVA, který bez problémů obešel na zemi ležícího Krejčího a následně propálil i Hanuše a hosté tak vedou 1:0.