konec SFC Opava – MFK Vyškov
1:0
(1:0)
Komentuje: Tomáš Chalupa
 
88
Teď mohli pro změnu rozhodnout domácí! Pikul zatáhl po pravé straně míč do vápna a centroval na Večerku, jehož zakončení na poslední chvíli blokují stopeři Vyškova!
 
85
Při Opavě nyní stáli všichni svatí! Velký závar ve svém vápně dokázali odvrátit alespoň na roh, ze kterého Vyškovští hlavičkují nad!
 
80
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Ladislav Hanuš, přichází Bienvenue Kanakimana.
 
79
Střídání v týmu Opavy. Holíka nahrazuje Večerka, Helešice Putyera.
 
78
Útočné snažení hostujícího celku končí útočným faulem ve vápně Opavy. Následně ještě navíc Ondřej Vintr zbytečně strčil do jednoho z borců ve žlutomodrém a vidí žlutou kartu.
 
73
A z něj málem udeřilo! Na centr si naběhl vysoký Fofana a míč líznul jen těsně vedle Digaňovy svatyně! Velká šance Vyškova.
 
71
Zajímavá situace před vápnem Opavy. Klesa se probíjel směrem do vápna a těsně před ním jej nedovoleně zastavil Hnaníček, za což vidí žlutou kartu.
 
70
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Denis Kramář, přichází Bartosz Pikul.
 
62
Krásný fotbalový moment! Holík rozehrál míč po zemi na volného Tiéhiho, který se odhodlal ke střele z rohu vápna. Šustr jeho projektil mířící do šibenice vytěsnil na další roh!
 
60
Žlutou kartu dostává Pavol Ilko (MFK Vyškov).
 
60
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Marek Vintr, přichází Ondřej Vintr.
 
57
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Denis Darmovzal, přichází Jan Kadlec.
 
54
Marek Vintr na půlce doslova zkosil jednoho z Opavských a vidí žlutou kartu.
 
52
Domácí stoper Matěj Helebrand zbytečně sestřelil Marka Vintra. Hosté mají k dispozici přímý volný kop ze zhruba pětatřiceti metrů.
 
48
V úvodu druhé půle to mohlo brzy být 2:0! Aktivní Celba hlavou sklepl míč na volného Helešice. Ten vyslal z nějakých třinácti metrů zajímavý projektil, který ovšem skončil těsně vedle levé tyče Šustrovy svatyně!
 
46
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Tomáš Cabadaj, přichází Pavel Simr.
 
44
Obrovská šance Vyškova na vyrovnání! Jeden z útočníků se na levé straně opavského vápna probil přes dva obránce a nepříjemně vystřelil. Jeho jedovku vytáhl Digaňa jen k volnému Klesovi, tomu ale dobře zmenšil úhel Hnaníček a zkušený záložník míč poslal jen do boční sítě!
 
41
Didiba na půlce sestřelil jednoho z borců v bílém a vidí žlutou kartu.
 
34
David Jambor vidí za svůj faul uprostřed hřiště žlutý kartonek.
 
32
Opava právě vstřelila branku!

Opavští se konečně a hlavně zaslouženě dočkali! Celba na pravé straně vybojoval zdánlivě ztracený míč a namířil si to rovnou směrem do vápna. V něm našel volného LUKÁŠE HOLÍKA a ten ranou na zadní tyč Šustrovi nedal šanci.
 
27
Po delší době viděli domácí fanoušci zajímavou příležitost! Helebrand rozjel kombinaci středem hřiště. Helešic následně z první přiklepával rozběhnutému Kramářovi, kterému k míči na hranici vápna chyběl zhruba metr. Šustr byl ale rychlejší.
 
6
První vážnější situace před Šustrem! Didiba našel klasickou uličkou rozběhnutého Kramáře. Ten míč zatáhl do vápna a centroval. Bohužel pro Opavu se ale od Fofany dostal míč až k Šustrovi, který míč nadvakrát zkrotil.