konec FK Ústí nad Labem – FC Sellier & Bellot Vlašim
0:0
(0:0)
Komentuje: Zdeněk Kamínek ml.
 
89
Potřetí vystřídají fotbalisté Vlašimi, když hřiště opouští exústecký Fortune Akpan Bassey, opačným směrem putuje Filip Firbacher.
 
88
Dvojité střídání v podání Army. Odstupuje Adam Čičovský, na jehož místo přichází Jonáš Jiránek, za kapitána Václava Proška nastupuje Matthew Cantin.
 
83
Útočného faulu se na Michala Bílka dopustil Fortune Akpan Bassey (VLA), jenž vyfasoval žlutou kartu.
 
73
Po jednom střídání na obou stranách nabídne 73. minuta. Za domácí opouští hrací plochu opouští Vasil Kušej, místo kterého dostane příležitost Karel Jakš. Z hostujícího mužstva utkání končí pro kapitána Ladislava Jandu, celek posílí čerstvý Michal Vrána.
 
66
První střídání provedl také realizační tým Ústí nad Labem. Simona Gollnacka, který má již žlutou kartu, nahradí Matěj Koubek.
 
60
Matěj Jurásek mířil sám na Mariána Tvrdoně, který se blýskl excelentním zákrokem, když lapil míč přímo z kopaček pravého záložníka hostů.
 
54
Po ponechané výhodě se hlavní arbitr vrátil k Petru Bredovi (VLA), kterému udělil žlutou kartu.
 
52
Posila Simon Gollnack (UNL) byl příliš důrazný před bránou Vlašimi a inkasoval od Karla Hanouska žlutou kartu.
 
46
Daniel Šmejkal přistoupil k první změně v sestavě. Daniela Kozla nahradí Nedžad Zinhasović.
 
32
Daniel Kozel (VLA) inkasoval za faul na Jiřího Miskoviče od hlavního sudího žlutou kartu.
 
16
Míč putoval po ose Vasil Kušej, Jiří Miskovič, Jakub Emmer, přičemž posledně zmiňovaný se zasloužil jen o rohový kop.
 
8
Ústí nad Labem se rozhodlo standardní situaci ze středového kruhu rozehrát rychle, teč Vasila Kušeje zamířila jen těsně vedle levé tyče.
 
5
Velká příležitost Army a opět u toho byl Vasil Kušej, jenž z brejku nepřeloboval Jakuba Markoviče. Hájce hostující svatyně si připsal do statistik druhý důležitý zákrok.
 
4
Z dobré střelecké pozice ve velkém vápně zkoušel štěstí Vasil Kušej. Ofenzivní levý záložník Ústí nad Labem přízemní střelou k levé tyči brankáře Vlašimi nenachytal.
 
1
Jako první se míče dotkl Fortune Akpan Bassey, jenž rozehrál ze středového kruhu. Pro levého útočníka hostů se jedná o pikantní střetnutí, neboť na severu Čech nedávno působil.