konec FC Zbrojovka Brno – FC Sellier & Bellot Vlašim
4:0
(2:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90+2
Brno právě vstřelilo branku!
Ještě jeden gól přibalili domácí svému soupeři na cestu domů. Na prudký pas si nabíhali hned tři hráči Zbrojovky, nicméně obránce srazil balón k Bačkovskému. Ten chtěl udělat JANU HLADÍKOVI drzou kličku, jenže brněnský forvard mu míč vypíchl a zakončil pohodlně do prázdné branky – 4:0.
 
71
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí nejspíš definitivně rozhodují o svém vítězství. Lví podíl na brance má Hladík, který na pravé straně vymotal obránce a prudce odcentroval. Bačkovský musel jít na zem a míč pouze vyrazil před sebe, kde už číhal připravený ANTONÍN RŮSEK a zblízka prudkou ranou pod břevno zaznamenal pohodlně svůj druhý gól večera – 3:0:
 
16
Brno právě vstřelilo branku!
A po čtyřech minutách hry už je to o dvě branky, domácí udeřili po naprosto snadné akci. Čermák zatáhl míč středem vpřed, poslal jej doprava na Bariše, který parádně odcentroval do vápna. Na jeho pobídku si naběhl ANTONÍN RŮSEK, dostal se před brankáře Bačkovského a míč hlavou pohodlně nasměroval do sítě – 2:0.
 
12
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí se ujímají vedení. Pachlopník znovu ukázal, že skvěle zahrává rohové kopy, když míč poslal přesným centrem na přední tyč, kam si naběhl ADRIÁN ČERMÁK a ten šikovným obloučkem nasměroval míč přes Bačkovského přesně na zadní tyč – 1:0.