konec FK Fotbal Třinec – FK Dukla Praha
1:2
(0:0)
Komentuje: Igor Mainka
 
90+1
Po faulu ve středu pole uviděl žlutou kartu Mentberger.
 
88
Střídání v domácím celku, Janoščína vystřídal Bulawa.
 
86
Dukla právě vstřelila branku!
Míč si vzal MOHAMED DOUMBIA, stejně jako jeho předchůdce zvolil pravou polovinu brány, ale trochu výš, a byl úspěšný! Chmiel gólu nedokázal zabránit – 1:2!
 
85
Souček zahrál míč do pokutového území, tam se uvolnil Fábry a zasekl nohu o nohu Vaňka. Rozhodčí Cieslar podruhé v utkání odpískal pokutový kop!
 
82
Doumbia ostře protestoval proti odpískání faulu na Vaňkovi. To si rozhodčí Cieslar nenechal líbit a udělil Pražanovi žlutou kartu.
 
79
Utkání končí pro jediného domácího střelce. Lukáše Ciencialu nahradil Tomáš Weber. Ještě před střídáním vystřelil z hranice šestnáctky Krunert, ale diagonální střelou minul pravou tyč Chmielovy brány.
 
78
Poslední střídání na straně Dukly a hned dvojité. Utkání skončilo pro Kovaľa a Kozla, naopak šanci dostali Palacios s Mentbergrem,
 
75
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané se dočkali. Závar před třineckou brankou se domácím nepodařilo odvrátit, celou akci dokončil střelou do odkryté branky JOSEF JAKAB – 1:1!
 
68
Střídání na obou stranách. V týmu Dukly vystřídal unaveného Ullmana Souček, v třineckém týmu Machalíka nahradil Puchel.
 
63
Cienciala dal v emocích pěstí rohovému praporku a uviděl žlutou kartu.
 
63
Třinec právě vstřelil branku!
Tak to je překvapení! LUKÁŠ CIENCIALA se uvolnil na levé straně hřiště, vběhl do pokutového území a střelou o zadní tyč otevřel skóre – 1:0!
 
61
Jakab si postavil míč na penaltový puntík a po chvilce váhání vystřelil k pravé tyči, brankář Chmiel se natáhl a vyrazil pokutový kop před sebe. Dorážející Chlumecký z metru přestřelil bránu!
 
59
Pro Gáče utkání končí, když úmyslně zabránil gólu Dukly. Rozhodčí Cieslar ukázal třineckému obránci žlutou kartu.
 
59
Jakab v gólové šanci trefil pouze brankáře, následně se k dorážce dostal Fábry, ale míč letící do brány zasáhl rukou obránce Gáč. Penalta pro Duklu!
 
59
Po centru z levé strany si Fábry na hranici vápna zpracoval míč prsama a následně z kroku vystřelil přímo do pravé tyče třinecké brány!
 
52
Rozběhnutého Fábryho fauloval těsně za středovým kruhem Gáč. Třinecký obránce viděl od rozhodčího Cieslara žlutou kartu.
 
46
O přestávce udělali oba trenéři jednu změnu. V domácím týmu Wojnara nahradil Lasota, ve žlutém dresu do druhé půle vyběhl Doumbia, který nahradil aktivního Ayonga.
 
45+2
Po centru Kušníra se k hlavičce dostal nikým nehlídaný Šuľa, ale z kroku netrefil bránu!
 
45+1
Wojnar se snažil obejít Fišla, ten ho zatáhl za dres a od rozhodčího Cieslara uviděl žlutou kartu.
 
44
Ou, to byla šance! Po centru z levé strany hlavičkoval Samiec před sebe, kde Dukle nezaklapla ofsajdová past, střelu hlavičkujícího Wojnara fantasticky zlikvidoval gólman Kinský!
 
36
Zdravotní potíže Hadaščoka nedělaly dobrotu, a tak ho trenér Skuhravý stáhl ze hry. Na jeho místo naskočil Fábry.
 
33
Po úvodní dvacetiminutovce jsou blíže k úvodnímu gólu domácí. Rohový kop Vaňka odvrátil před Šuľou Ayong. Po dalším rohovém kopu Vaňka vytáhl hlavičku Samiece gólman Kinský. Třinecký středopolař usměrnil míč do levého horního rohu, ale brankář Dukly se natáhl a konečky prstů odvrátil balón na hlavy spoluhráčů!
 
28
Machalík rozehrál rohový kop z levé strany, míč v pokutovém území hlavičkoval Šuľa pouze do obránce Dukly, od něj se balón odrazil před Wojnara, ale třinecký útočník z bezprostřední blízkosti přestřelil bránu!