konec FK Fotbal Třinec – FK Baník Sokolov
2:1
(1:0)
Komentuje: Igor Mainka
 
90+1
Po faulu v pokutovém území soupeře uviděl žlutou kartu útočník Tomáš Wojnar. Odnesl to obránce Hasil.
 
85
Tomáš Weber v dnešním utkání dohrál. Jeho místo zaujal David Machalík.
 
79
Třinečtí mění sestavu na hřišti. Erik Puchel s Tomášem Wojnarem vystřídali Lukáše Ciencialu a Leonida Akulinina.
 
79
Parádní představení předvedl Cienciala. Třinecký mladíček se protáhl kolem tří protihráčů a poté prudce po zemi vypálil ke vzdálenější tyči, jenže vedle brány.
 
75
Trenér Pilný posiluje útok. Adama Tkadlece vystřídal jeho jmenovec Adam Čihák.
 
73
Sokolov právě vstřelil branku!
Západočeši se dostávají na dostřel. Tkadlec vypustil ze své kopačky dlouhý balón na rozběhnutého Červenku, ten z pravé strany dokázal přihrát přes bránícího Kušníra až do pokutového území, kde se míče zmocnil KANG-HJUN JU a střelou přes bránícího Šuľu do protipohybu brankáře Chmiela snížil na 2:1!
 
61
Trenér Sokolova sáhl ke dvojité změně. Jakuba Dvořáka se Šimonem Šmehýlem nahradili Ondřejové Štursa a Machuča.
 
60
Třinec právě vstřelil branku!
K penaltě se postavil JIŘÍ VALENTA a střelou mírně lehce do pravé strany nedal Fryštákovi šanci – 2:0! Valenta se v tomto okamžiku stává nejlepším střelcem Třince.
 
59
Brankář Fryšták je prvním majitelem žluté karty.
 
59
Hlúpik dostal od Akulinina krásnou přihrávku do běhu, třinecký záložník ukázal soupeřům záda, položil si brankáře Fryštáka a byl faulován! Třinec bude kopat penaltu!
 
53
Weber rozehrál rohový kop, míč se odrazil od nohou sokolovských hráčů k Ciencialovi, který z kroku těsně přestřelil Fryštákovu branku.
 
41
Třinec právě vstřelil branku!
Třinečtí se dočkali kýženého vedení! Valenta se uvolnil před šestnáctkou, z pravačky vyslal na sokolovskou bránu nepříjemnou žabku, kterou brankář Fryšták pouze vyrazil před sebe a dobíhající FILIP HLÚPIK z dorážky otevřel skóre – 1:0!
 
12
Utkání končí pro zdravotně indisponovaného Stanislava Vávru. Místo v útoku zaujal Korejec Kang-hjun Ju.
 
Tragická situace kolem virusu Covid-19 nejvíce postihla Karvinsko a Frýdecko-Místecko. Klub FK Fotbal Třinec se rozhodl ještě více zpřísnit opatření nařízené krajskou hygienickou stanicí v Ostravě.

Dnešní utkání uspořádá domácí klub v režimu, který tady byl na začátku restartu druhé ligy. Dnešního zápasu se zúčastní maximálně 100 osob včetně aktérů na hřišti.

Diváci nebudou do prostor stadionu Rudolfa Labaje vpuštěni.