konec MFK Chrudim – FC Vysočina Jihlava
4:3
(3:2)
Komentuje: Petr Dejnožka
 
53
Jihlava právě vstřelila branku!
A jedeme dál! Jihlava je znovu o krok blíže k Chrudimi! Centr Pojezného přistál na hlavě LUKÁŠE ZOUBELEHO, který prudkou hlavičkou na přední tyč snížil na 4:3!
 
52
Chrudim právě vstřelila branku!
Ani poločasová přestávka gólové hody neutnula, domácí si berou dvoubrankové vedení zpět na svoji stranu! Dnešní oslavenec Daniel Vašulín si zpracoval Kesnerův centr a z otočky o obránce FARISE ŠUDAJWU upravil na 4:2! Hattrick se ale bohužel nekoná – 4:2!
 
40
Jihlava právě vstřelila branku!
Bláznivý poločas ještě nekončí! Hosté se vrací na dostřel jediného gólu! Na hranici pokutového území se do míče Rajmund Mikuš, jeho přízemní střelu tečoval ONDŘEJ VENCL mimo dosah chrudimského gólmana – 3:2!
 
35
Jihlava právě vstřelila branku!
Z ničeho nic se však hosté vrací do utkání! Smejkalův průnik po pravé straně přinesl přihrávku na malé vápno, kde s velkým štěstím propasíroval balon za čáru MATĚJ KOUBEK – 3:1!
 
15
Chrudim právě vstřelila branku!
Neskutečná destrukce týmu Jihlavy, který chce bojovat o postup do nejvyšší soutěže! Sixta chytrou kolmicí vybídl PETRA RYBIČKU do samostatného úniku, jeho jemný lob přes brankáře Veselého doskákal těsně k pravé tyči jihlavské branky! Patnáct minut za námi, skóre 3:0!
 
14
Chrudim právě vstřelila branku!
Obrovská radost v Chrudimi, s pořadovým číslem druhá! Řezníček zachytil rozehrávku soupeře, nebál se průniku kupředu a následně kolmici vyslal na zteč DANIELA VAŠULÍNA! Ten se sám před brankářem Veselým nemýlil a zvýšil na rozdíl dvou branek – 2:0!
 
5
Chrudim právě vstřelila branku!
Na první branku dnešního souboje jsme čekat nemuseli a prosazuje se dnešní oslavenec, čerstvě dvaadvacetiletý, útočník DANIEL VAŠULÍN! Jeho pátá branka v sezoně přišla z pokutového kopu, brankáře Veselého poslal na opačnou stranu a otevřel skóre dnešního utkání – 1:0!