konec MFK Vítkovice – FC Sellier & Bellot Vlašim
0:2
(0:1)
Komentuje: Radomír Fukala
 
90+4
Vlašim právě vstřelila branku!
A je rozhodnuto! Z pravé strany přiletěla přihrávka na střed na úplně volného FILIPA VEDRALA, který tvář v tvář Květonovi nezaváhal a poslal balón pod břevno.
 
90+3
Žlutou kartu dostává Petr Průcha (FC Sellier & Bellot Vlašim).
 
87
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Jan Záviška, přichází Filip Vedral.
 
84
Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Josef Celba, přichází Jan Martiník.
 
83
Holiš opravdu tvrdým způsobem vletěl do svého soupeře a uviděl žlutou kartu. Žlutý kartónek nakonec viděl i hostující Svoboda, jenž vystartoval na Holiše ve snaze si slovně celou situaci vyříkat.
 
74
Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Dan Ožvolda, přichází Radim Plesník.
 
69
Následně došlo k souboji na levé straně, po kterém sudí odpískal faul Celbovi a navíc domácímu obránci udělil žlutou kartu.
 
66
Nechybělo mnoho a mohlo to být o dvě branky! Po rohovém kopu propadl míč na malé vápno nejspíš k Fotrovi, jenž ale zblízka zamířil jen do připraveného Květoně.
 
61
Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Oliver Putyera, přichází Jakub Bolf.
 
61
Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Robert Russmann, přichází Matěj Helebrand.
 
61
Nyní se již musel činit Bačkovský. Kania se zpoza vápna pořádně opřel do míče a jeho prudkou ránu musel vyrážet hostující brankář.
 
54
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Ladislav Janda, přichází Oskar Fotr.
 
54
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Lucas Dias, přichází Petr Průcha.
 
53
Následně se na druhé straně otevřelo hodně prostoru a byla z toho další gólová možnost Vlašimi! Záviška obelstil Cvernu a z hranice vápna vypálil po zemi. Květon konečky prstů míč vytěsnil mimo.
 
46
Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Jakub Matoušek, přichází Dominik Martišiak.
 
38
Domácí nyní zcela propadli po rohovém kopu a Záviška s Diasem se hnali do přečíslení dvou proti jednomu. Záviška trochu nepochopitelně nehledal svého kolegu osamoceného na středu vápna, ale místo toho zvolil ránu trošku z úhlu, kterou Květon vytáhl na roh.
 
31
Vlašim právě vstřelila branku!
Chyba domácích ve středu pole byla ihned potrestána. Jeden z vítkovických si ukousl příliš velké sousto a o balón přišel. Po rychlé kombinaci se na levé straně vápna dostal ke střele VÁCLAV SVOBODA, jenž po zemi propálil Květoně.
 
25
První gólovku obstarali hosté. Ti dostali až příliš prostoru ke kombinaci u pokutového území, kam také směřovala přihrávka na Svobodu. Vlašimský hráč však střelou na bližší tyč nechal vyniknout výborného Květoně.