konec Getafe CF – Real Madrid CF
0:0
(0:0)
Komentuje: Tomáš Kubečka
 
Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc!
 
Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:15.
 
Je konec! Domácí Getafe po skvělém výkonu uhrálo s Realem Madrid bezbrankovou remízu! eal Madrid si svou jedinou možnost vypracoval už ve druhé minutě, jenže Karim Benzema nezamířil mezi tři tyče. Poté se do hry dostalo Getafe, které se do šance dostalo až po půlhodině hry. Arambarri z přímého kopu nechal vyniknout Keylora Navase. Po změně stran už byli vidět prakticky jen domácí fotbalisté. Jedinou šanci druhého poločasu si vypracoval Molina, ale jeho pokus Navas dokázal vyrazit. Getafe tak po dnešním duelu stále drží čtvrtou pozici.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Marco Asensio byl na levé straně bráněn hned dvojicí domácích zadáků. Přesto poslal centr do velkého vápna, jenže jeho pobídka směřovala do ofsajdu.
 
90+1
Nastavují se dvě minuty!
 
90
Damián Suárez se dral do pokutového území, jenže po skvělém zpracováním zapomněl míč za sebou a už nedokázal zakončit.
 
89
Molina poslal přihrávku za obranu Realu Madrid, jenže Varane jeho úmysl přečetl a bez problémů odhlavičkoval míč do bezpečí. Getafe bude vhazovat.
 
88
Isco rozjel rychlou akci Realu Madrid. Obránce Sergio Reguilón si poté ukousl příliš velké sousto a nedostal se za obranu domácího Getafe.
 
87
Sergio Reguilón dojel domácího Portilla a může být rád, že nedostal žlutou kartu. Getafe bude zahrávat přímý kop ze zajímavé pozice.
 
86
Carvajal odcentroval vnějším nártem do pokutového území, jenže Marco Asensio na jeho pobídku nedosáhl a míč proskákal mimo hrací plochu.
 
85
Real Madrid nyní kombinuje na polovině hrací plochy a snaží se otevřít cestičku za obranu domácího Getafe. Domácí celek dnes hraje opravdu skvěle.
 
84
Nacho Fernández sundal domácího útočníka Molinu a dostává žlutou kartu.
 
83
Keylor Navas skvěle přečetl rozehrávku domácího celku a včas vystartoval na hranici velkého vápna, odkud míč odkopl mimo dosah rozběhnutého Moliny.
 
82
Toni Kroos se ihned po svém příchodu na trávník ujal dirigentské taktovky. Hostující středopolař přenesl hru na pravé křídlo. Real chce hrát s míčem na kopačkách.
 
81
Molina se v pokutovém území tlačil za odraženým míčem, jenže v souboji s Varanem si pomohl zatažením za dres a dopustil se faulu.
 
80
Mata upadl po souboji v pokutovém území a celý stadion se dožadoval odpískání pokutového kopu. Sudí však jasným gestem ukazuje, že se pískat nebude.
 
79
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Federico Valverde, přichází Toni Kroos.
 
78
Domácí Getafe zahrávalo další roh. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na přední tyč, odkud jej po odskoku odkopl do zámezí Karim Benzema.
 
77
Carvajal uspěl v hlavičkovém souboji s Matou a následně si pomohl přihrávkou na stopera Nacha. Real nyní může trošičku uklidnit tempo hry.