konec FC Barcelona – Real Madrid CF
1:3
(0:0)
Komentuje: David Suchý
 
90+1
Druhý poločas bdue nastaven o tři minuty.
 
90
90. ASENSIO - 1:3
 
90
Real Madrid právě vstřelil branku!
Další protiútok Realu Madrid končí třetí brankou! MARCO ASENSIO převzal balón od Vázqueze, navedl si ho na levou nohu a následně ho poslal do bližší šibenice. Neskutečná fotbalová paráda!
 
83
Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Rakitič, přichází Alcácer.
 
83
83. Červená karta po 2. žluté
 
83
Tak to je neuvěřitelné, co se děje na hrací ploše! Cristiano Ronaldo upadl v pokutovém území po souboji s Umtitim a rozhodčí odpískal. Neodpískal pokutový kop, ale simulování Portugalce, který uviděl první žlutou a následně také druhou.
 
81
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Bale, přichází Vázquez.
 
80
Žlutou kartu dostává Ronaldo (Real Madrid CF).
 
80
80. RONALDO - 1:2
 
80
Real Madrid právě vstřelil branku!
Bílý balet si bere vedení zpět! CRISTIANO RONALDO si navedl balón na svojí pravou nohou a neskutečně přesnou střelou vymetl vzdálenější roh branky.
 
77
77. MESSI - 1:1
 
77
Barcelona právě vstřelila branku!
Je opět srovnáno! K exekuci pokutového kopu se postavil LIONEL MESSI, který střelou na opačnou stranu srovnává stav utkání.
 
76
Je tu penalta pro Barcelonu!
 
75
75. Busquets zahodil neuvěřitelné.
 
75
Neskutečné co dokázal zahodit Busquets! Domácí středopolař se dostal k odraženému balónu, který trestuhodně z penaltového puntíku poslal nad břevno.
 
73
Marcelo v další šanci! Brazilský rychlonožka se dostal k míči uvnitř šestnáctky a svojí dělovkou trefil pouze dobře postaveného ter Stegena.
 
68
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Kovačič, přichází Asensio.
 
68
Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Iniesta, přichází Roberto.
 
59
Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Deulofeu, přichází Denis Suarez.
 
58
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Benzema, přichází Ronaldo.
 
57
Po ztráte míče musel Sergio Busquets přidržet Isca a zcela pochopitelně tak vidí žlutý kartónek.
 
56
56. Alba - zachránce.
 
56
Alba zabránil další pohromě! Benzema ukázkově vyškolil bídného Piquého a naservíroval balón na zadní tyč, kde Carvajal zakončoval do prázdné branky. Zakončení sice splňovalo veškeré požadavky, jenomže Alba přispěchal s velmi důležitým zákrokem.
 
54
A mohlo být vyrovnáno! Rychlý výpad vyústil ve Vidalovu přihrávku, která propadla až k Deulofeuovi. Ten měl spoustu času na zakončení, jenomže svým stříleným centrem ještě hledal Messiho. Ten to zřejmě nečekal a balón vůbec nezasáhl.
 
50
Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak to je obrovská smůla pro domácí! Marcelův centr si do vlastní sítě srazil GERARD PIQUÉ, ter Stegen už neměl sebemenší šanci zareagovat. Real jde zčistajasna do vedení.
 
42
Hlavní arbitr tasí jednu žlutou za druhou. Tentokráte byl tvrdě dohrán Iniesta, v roli faulujícího se zjevil Carvajal. Během minuty tak vidíme třetí žlutou kartu.
 
41
Žlutí se i tentokráte. Bale hodně ostřel dojel Busquetse a za tento čin vidí taktéž kartu žluté barvy.
 
41
Ve středu hřiště byl prostor opravdu příliš přehuštěn, Messi přeci jenom vzal odpovědnost na sebe, jenomže po slalomu kolem protihráčů následně fauloval Casemira. Žlutá i pro malého Argentince.
 
38
38. Bale mířil pouze doprostřed branky.
 
28
Na centrovaný balón si seběhl Piqué, jenomže místo úderu hlavou udeřil balón svojí rukou. Rozhodčí vše uviděl a ihned ukazuje domácímu obránci žlutý kartónek.
 
26
26. Messiho přímý kop.
 
20
Na hřišti to začíná vřít. Lionel Messi byl hodně ostře sestřelen Casemirem a rozhodčí tasí první žluté varování. Obdržel ho právě hostující brazilský středopolař.