konec FC Schalke 04 – Real Madrid CF
1:6
(0:2)
Komentuje: Petr Bílek
 
90+1
Schalke právě vstřelilo branku!
Alespoň čestný úspěch domácích zaznamenal KLAAS-JAN HUNTELAAR, který po přihrávce od Fuchse parádní ranou s pomocí břevna překonal bezmocného Casillase.
 
89
Real právě vstřelil branku!
Po další chybě domácích hráčů nyní Benzema kolmým pasem vyslal do úniku CRISTIANA RONALDA, který udělal kličku brankáři Fährmannovi a pohodlně zvýšil na 6:0!
 
69
Real právě vstřelil branku!
Hosté získali balon na polovině hřiště, Ramos poslal dlouhý kolmý pas na rozběhnutého GARETHA BALEA, který sám před Fährmannem nezaváhal a zamířil pohodlně k tyči – 0:5.
 
57
Real právě vstřelil branku!
Demolice defenzivy domácího celku pokračuje. Ronaldo spolu s KARIMEM BENZEMOU sami ve dvou rozebrali obranu Schalke a francouzský útočník svým druhým gólem v zápase zvyšuje na 4:0!
 
52
Real právě vstřelil branku!
Gareth Bale získal balon na vlastní polovině. Měl před sebou moře prostoru a v pohodě se vydal směrem k bráně. Následně měl i hodně času přihrát přesně CRISTIANU RONALDOVI, který díky své vytříbené technice posadil na zem Matipa a následně ranou na zadní tyč překonal bezmocného Fährmann. Krásný fotbalový moment!
 
21
Real právě vstřelil branku!
Hosté zvyšují po chybě defenzivy. Bezema hodně lacině získal kousek od vápna balon, přistrčil ho GARETHU BALEOVI, který i strochou oštěstí a s lehkou tečí při zakončení s pomocí tyče zvyšuje na 2:0 pro hosty.
 
13
Real právě vstřelil branku!
Rychlá kombinace Realu. Modrič poslal míč na Balea, ten udělal několik rychlých temp směrem k bráně a následně si chtěl míč narazit s Ronaldem. Ronaldova narážečka byla ale obranou zblokovaná ke KARIMU BENZEMOVI, který v pohodě poslal míč přesně k tyči – 0:1!