konec Bohemians Praha 1905 – 1.FK Příbram
1:4
(1:2)
Komentuje: Martin Augustin
 
86
Příbram právě vstřelila branku!
A je vymalováno! Jan Matoušek našel z pravé strany šestnáctky před bránou volného MATĚJE POLIDARA, který zblízka pohodlně překonal Fryštáka.
 
50
Příbram právě vstřelila branku!
JAN MATOUŠEK teď ukázal, že z něj roste velký fotbalista! Na útočné polovině se dostal k míči, ze stoperů soupeře udělal solné sloupy, když se přes ně dostal snadno do šestnáctky a střelou k levé tyči a do horní poloviny brány nedal Fryštákovi šanci na zákrok – 1:3.
 
44
Příbram právě vstřelila branku!
Hosté se po rohu prosazují! Na zadní tyč si naběhl OLIVIER KINGUE, který byl dostatečně důrazný na to, aby zblízka dostal balón do sítě.
 
32
Příbram právě vstřelila branku!
Martin Dostál se snažil obejít na pravém křídle Antwiho, ale po kontaktu s obráncem hostí skončil na zemi. Hra ovšem pokračovala a Příbram rychle přešla do protiútoku. Ten táhl Jan Matoušek, jenž si navedl míč až k pokutovému území a vystřelil. Mířil sice na střed brány, ovšem brankář Fryšták balón v rukavicích neudržel a dobíhající RUSLAN MINGAZOV pohodlně dorážel do odkryté brány – 1:1.
 
2
Bohemians právě vstřelili branku!
Tak to je výborný začátek pro Bohemku! Na levé straně hřiště zakombinovali David Bartek a ANTONÍN VANÍČEK, který dostal od svého spoluhráče míč do pokutového území, udělal si prostor a střelou k bližší tyči překvapil brankáře Kočího.