konec Bohemians Praha 1905 – FK Teplice
2:3
(2:1)
Komentuje: Martin Augustin
 
63
Teplice právě vstřelily branku!
Hosté ho rozehráli nakrátko a rozjeli gólovou akci! Na levé straně dostal míč do běhu Alex Král, který utekl protihráčům a poslal do šestnáctky přízemní centr a DAVID VANĚČEK balón z první uklidil k pravé tyči – 2:3.
 
49
Teplice právě vstřelily branku!
Právě po Dostálově autu vybojovaly Teplice na útočné polovině míč a založily akci, ze které vytěžili vyrovnání! Přetažený centr z pravé strany doběhl u lajny Jan Krob, který vrátil míč před bránu a neobsazený DANIEL TRUBAČ hlavou nedal Valešovi šanci. Gólman Bohemians se jen smutně ohlédl – 2:2.
 
23
Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí otáčejí skóre zápasu! Opět se prosazuje ABDULL YUSUF HELAL, kterýsi naskočil na centr z rohového kopu a umístil míč do pravé šibenice.
 
18
Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí ale dokázali rychle zareagovat! Klokani zahrávali přímý kop z levé strany. Centrovaný míč z kopačky Dostála si našel ABDULL YUSUF HELAL, který ho patičkou šikovně tečoval za záda brankáře Diviše.
 
17
Teplice právě vstřelily branku!
Hosté udeřili po rohovém kopu! Ten zahrál Jakub Hora zhruba do středu šestnáctky, odkud se hlavou prosadil MICHAL JEŘÁBEK. Hosté využili svou první příležitost.