konec 1.FK Příbram – FC Hradec Králové
3:5
(1:3)
Komentuje: Vendula Zdražilová
 
To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dnešního dne a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou.
 
Zápas sledovalo 50 diváků.
 
Je dobojováno. Hosté vítězí na hřišti Příbrami 5:3 z jejich pohledu a připisují si tak veledůležité tři body do tabulky skupiny o titul. Domácí tak i nadále zůstávají na poslední příčce se ziskem jediného bodu.
 
90
Konec zápasu.
 
90
Zápas se už pouze dohrává, o výsledku je už rozhodnuto a hosté si už svoji výhru nenechají vzít.
 
88
Příbram právě vstřelila branku!
Až nyní se to povedlo a hosté se dopustili faulu v pokutovém území. Nařízenou penaltu pak bezpečně proměnil MATĚJ SCHWENDT a ještě tak snížil náskok hostů – 3:5.
 
87
Na druhé straně hlavičkou vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře jeden z domácích, ale třetí branka z toho nebyla.
 
86
Hosté na druhé straně vybojovali autové vhazování a po něm se dostali před branku domácích, kde hlavičkoval Mudra, ale bylo to hodně nepřesné.
 
85
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Kropáček, přichází Gjinollari.
 
85
Další nepřesná střela hráčů Příbrami a Mach tak má k dispozici další odkop od své branky.
 
84
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Matoušek, přichází Vavruška.
 
84
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ayong, přichází Nezník.
 
83
Jan Mudra vyslal další nebezpečnou střelu z levé strany, ovšem Kočí si s ní dokázal poradit a hned na to poslal míč směrem dopředu.
 
83
Jandera překopl míč a ten skončil jen vysoko nad hostující brankou. Následuje tak odkop od ní, který provede Ondřej Mach.
 
82
Ale také na druhé straně si gólman poradil a ukryl míč do svých rukavic. Do útoku tak mohou zamířit znovu domácí fotbalisté.
 
81
Po nenápadné akci Příbrami zasahoval v pohodě hostující brankář a hned na to svým odkopem poslal hosty do další útočné akce.
 
80
Jdeme do poslední desetiminutovky tohoto zápasu a hosté mají stále bezpečný tříbrankový náskok.
 
79
Královéhradečtí založili další akci, tu táhl Jan Mudra, ale jeho zakončení chybělo více přesnosti a míč skončil jen vedle domácí branky.
 
78
Domácí se dlouho nemohli dostat z vlastní poloviny a poté se do útoku po jejich ztrátě míče dostal Petr Eliáš, ale jeho střela skončila jen na domácím brankáři.
 
77
Před nabíhajícím Mudrou sebral míč domácí brankář Kočí a poslal ho rukou směrem ke svých spoluhráčům, kteří okamžitě míří před branku Macha.