konec 1.FK Příbram – FC Hradec Králové
3:5
(1:3)
Komentuje: Vendula Zdražilová
 
88
88. Matěj SCHWENDT - 3:5
 
88
Příbram právě vstřelila branku!
Až nyní se to povedlo a hosté se dopustili faulu v pokutovém území. Nařízenou penaltu pak bezpečně proměnil MATĚJ SCHWENDT a ještě tak snížil náskok hostů – 3:5.
 
85
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Kropáček, přichází Gjinollari.
 
84
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Matoušek, přichází Vavruška.
 
84
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ayong, přichází Nezník.
 
75
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Klán, přichází Mustafić.
 
73
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Šípek, přichází Saletovič.
 
70
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Kundrt, přichází Vukčevič.
 
65
65. Jakub ŠÍPEK - 2:5
 
65
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Přestřelka zápasu pokračuje i nadále. Hosté založili další akci a JAKUB ŠÍPEK se pak dostal sám před branku soupeře, kde ho krásnou střelou po zemi překonal a umístil míč ke Kočího pravé tyči – 2:5.
 
56
56. Matěj SCHWENDT - 2:4
 
56
Příbram právě vstřelila branku!
Domácí ale opět záhy snižují. Do úniku se dostal MATĚJ SCHWENDT, který v pádu hlavou brankáře nepřekonal, následně ale doklepl míč za jeho záda pravačkou – 2:4.
 
53
53. René KROPÁČEK - 1:4
 
53
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Nejprve se do velké šance dostali domácí hráči, ale brankář hostů předvedl pohotový zákrok. Z rychlé protiakce pak udeřili hosté. RENÉ KROPÁČEK zblízka hlavou prostřelil Kočího, když dostal centr z levé strany a dává tak zpět hostům tříbrankový náskok – 1:4.
 
33
33. Jan MATOUŠEK - 1:3
 
33
Příbram právě vstřelila branku!
Domácím se podařilo snížit na rozdíl dvou branek. JAN MATOUŠEK předvedl krásnou individuální akci, poté se dostal na pravou stranu po překonání i brankáře, který si vyběhnul a před ním už pak zívala odkrytá branka a neměl tedy problém zakončit – 1:3.
 
23
Až nyní se zrodila asi nejvážnější akce na straně domácí Příbrami. Martin Klán ale zblízka zbrkle přestřelil hostující branku a míč skončil až vysoko nad ní!
 
19
19. Ondřej BROKEŠ - 0:3
 
19
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelný start hostů do utkání. Necelých dvacet minuto je odehráno z tohoto duelu a Hradec vede rozdílem tří branek. ONDŘEJ BROKEŠ unikl na levé straně a poté svou střelou zakončil přesně – 0:3. Je to jeho druhý střelecký příspěvek v tomto utkání.
 
17
17. Petr ELIÁŠ - 0:2
 
17
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Na druhé straně měli stejnou možnost také hosté a PETR ELIÁŠ tuto standardní situaci využil, když se po rohovém kopu dostal k míči a poslal ho hlavou mezi tři tyče – 0:2. Hradec tak vede během chvilky už o dva góly.
 
12
12. Ondřej BROKEŠ - 0:1
 
12
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Hosté se ujímají vedení. Po pěkném centru z pravé strany se v pokutovém území do míče opřel ONDŘEJ BROKEŠ a poté ho poslal za záda domácího brankáře Kočího – 0:1. Balón umístil k bližší tyči.