konec FK Dukla Praha – FK Fotbal Třinec
4:1
(2:1)
Komentuje: Štěpán Slovák
 
86
To je už čtvrté žluté napomínání pro fotbalistu pražské Dukly. Za hranicí pravidel si v tuto chvíli počínal Samuel Dancák.
 
81
Třetí žlutá karta v dnešním zápase pro domácího fotbalistu, celkově pak čtvrtá. Potrestaný je David Burget.
 
75
Brankář Hruška si až patnáct minut před koncem tohoto utkání připisuje první zákrok. Míč teď musel vyrazit na rohový kop!
 
64
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané se trefují už počtvrté v dnešním utkání, jdou do tříbrankového trháku. Autorem branky je VLADIMIR ZUBASHIVSKYJ!
 
51
Dukla právě vstřelila branku!
Domácí jdou po pěti minutách druhé půle do dvoubrankového vedení! Poprvé se dnes do střelecké listiny zapisuje TOMÁŠ LAUKO!
 
44
To je už třetí žlutá karta v tomto utkání, poprvé ji vidí hostující fotbalista, domácím se nabízí zajímavá standardní situace. Napomínán byl Andrej Ceniga.
 
41
Rozběhla se závěrečná pětiminutovka prvního poločasu, rozhodčí Ginzel vytahuje další žlutou kartu, potrestaným hráčem je Ivo Barták.
 
36
Dukla právě vstřelila branku!
Domácí fotbalisté otáčejí skóre a dostávají se deset minut před koncem první půle do vedení, na konci celé akce byl VOJTĚCH KOLMAN!
 
31
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané po půlhodině hry srovnávají skóre tohoto duelu! Autorem vyrovnávací branky je VLADIMIR ZUBASHIVSKYJ!
 
23
Pražané si pomohli faulem, hlavní rozhodčí vytáhl úvodní žlutou kartu v zápase, kterou vidí Viktor Veniger. Třinec bude rozehrávat standardní situaci.
 
17
Třinec právě vstřelil branku!
Hostující fotbalisté se dostávají do vedení! První střelecký pokus, který směřoval na branku, končí gólem, postaral se o něj TOMÁŠ HYKEL!