konec Bohemians Praha 1905 – FC Vysočina Jihlava
1:0
(1:0)
Komentuje: Štěpán Slovák
 
89
Vrána si balón předkopl před Petra Nerada, který ho nestíhal. Hostující fotbalista si pomohl faulem a vidí zaslouženou žlutou kartu.
 
87
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jakub Káš, přichází Jan Vetešník.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jakub Nečas, přichází Matyáš Buneš.
 
87
Obrovská příležitost domácích na navýšení skóre! Pražané postupovali dva na jednoho, Bassey posunul na levou stranu, Vrána se ocitl ve stoprocentní příležitosti. Střídající hráč pouze přestřelil branku!
 
83
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Antonín Vaníček, přichází Michal Vrána.
 
80
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Ismar Begič, přichází Jan Záviška.
 
75
Hlavní sudí dal na doporučení čárového, odpískal faul, následně udělil žlutou kartu domácímu hráči, kterým je Vojtěch Brak.
 
66
Zatím největší příležitost druhého poločasu! Pražané zahrozili po levé straně, poté přišla přihrávka pod sebe. Kolář si s následným střeleckým pokusem dokázal poradit!
 
62
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Amir Mašič, přichází Adam Průša.
 
59
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Lucas Do Nascimento Dias, přichází Akpan Bassey.
 
44
V podstatě jediná vážnější šance hostů a hned z toho byla málem vyrovnávací branka! Po dlouhém autu míč poskakoval ve vápně, střelecký pokus Klímy byl sražený na roh!
 
40
Nejprve se domácí dostali k zakončení hlavou, které zastavilo břevno. Akce ale pokračovala, Brak se ocitl ve výborné střelecké pozici, ovšem branku vysoko přestřelil!
 
35
Vypadalo to na nepřesný centr, který skončí daleko za brankou. Míč však nakonec málem spadl do hostující svatyně, Kouba vyrazil na roh!
 
31
Následný přímý kop mohl přinést druhou branku domácích! Přízemní střela nakonec trefila pouze tyčku hostující branky!
 
30
Domácí postupovali do zajímavého přečíslení! Nakonec si hosté pomohli taktickým faulem, rozhodčí vytahuje další žlutou kartu, potrestaným hráčem je Marek Opluštil.
 
27
27. ZÁVIŠKA - 1:0
 
27
Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí se dostávají do zaslouženého vedení. Na pravé straně se individuální akcí prezentoval Nečas, který přihrával pod sebe. JAN ZÁVIŠKA následně z bezprostřední blízkosti otevřel skóre!
 
14
14.
 
14
Za obranou Jihlavy se ocitl Nečas, který dostal spoustu prostoru. Domácí fotbalista byl v těžkém úhlu, jeho následnou střelu vyrazil Kolář na roh!
 
12
Hlavní rozhodčí přerušuje hru na polovině hřiště. Zároveň vytahuje úvodní žlutou kartu utkání, tu vidí hostující Jakub Vašíček.