konec FK Mladá Boleslav – 1.FC Slovácko
1:3
(0:2)
Komentuje: Štěpán Slovák
 
90
90. DOHNALÍK - 1:3
 
90
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
V úplném závěru utkání domácí přeci jen připisují čestný zásah a snižují! MICHAL DOHNALÍK obešel obránce, poté vystřelil na bližší tyčku!
 
80
Na druhé straně mohli domácí snížit! Jeden z domácích fotbalistů obešel Trmala a zívala na něj prázdná branka. Na poslední chvíli se vrátil hostující obránce, který míč zahrál hlavičkou na roh!
 
79
Slovácko mohlo přidat čtvrtou branku, hosté se dostali do přečíslení tři na jednoho! Sikharulidze přihrával pod sebe, Vasiljev mířil nad!
 
75
75. SIKHARULIDZE - 0:3
 
75
Slovácko právě vstřelilo branku!
Vypadá to, že je rozhodnuto! Hosté udeřili z rychlého kontru, míč dostal v pokutovém území IRAKLI SIKHARULIDZE, který se s ním otočil, následně překonal brankáře Vejmolu!
 
72
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Martin Sus, přichází Patrik Procházka.
 
71
Slovácko vstřelilo třetí branku a radovalo se! Vzrušení je naprosto zbytečné, celé akci totiž předcházelo ofsajdové postavení!
 
67
To byly dvě stoprocentní příležitosti domácích! Nejprve přišel reflexivní zákrok od Trmala, jeden z domácích hráčů pak neuspěl ani z dorážky!
 
66
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Emil Tischler, přichází Richard Vaďura.
 
62
To byl hodně ostrý zákrok, po kterém vytahuje hlavní rozhodčí žlutou kartu také na domácí straně. Potrestaným hráčem je Michal Dohnalík.
 
61
Žlutou kartu dostává Petr Reinberk (1.FC Slovácko).
 
58
V pokutovém území Slovácka zůstal úplně volný fotbalista domácích. Jeho hlavička postrádala razanci a mířila pouze doprostřed branky!
 
48
Další výborná příležitost pro Boleslav! Po hlavičce domácího fotbalisty míč doskákal těsně vedle branky, Trmal se zlobí na své spoluhráče!
 
47
Domácí hned v úvodu druhé půle vybojovali přímý kop. Následný střelecký pokus zastavila tyčka, Mladá Boleslav byla blízko k srovnání skóre!
 
39
Hlavní sudí přerušuje hru a vytahuje úvodní žlutou kartu v tomto utkání. Vidí ji hostující fotbalista, kterým je Dominik Janošek.
 
34
34. JANOŠEK - 0:2
 
34
Slovácko právě vstřelilo branku!
Míč si vzal na starost DOMINIK JANOŠEK, který ho před zeď poslal přímo do šibenice. To byla nádherná trefa, hosté vedou už dvoubrankovým rozdílem!
 
20
20. SIKHARULIDZE - 0:1
 
20
Slovácko právě vstřelilo branku!
Po centru z levé strany hřiště vznikla nepřehledná situace, ze které se hostující tým dostává do vedení! Autorem branky označen IRAKLI SIKHARULIDZE!
 
15
To byla obrovská příležitost pro Slovácko! Balón poskakoval v malém vápně, hosté z obrovského závaru nakonec nedokázali otevřít skóre!