konec FK Viagem Příbram – FC Slovan Liberec
0:0
(0:0)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
89
Liberec měl obrovskou šanci rozhodnout, když se u pravé tyče po kolmé přihrávce dostal k přízemní střele, jenže Ondřej Kočí se mezi nohama propálit nenechal a míč vyrazil!
 
84
Karsten Ayong byl před pár okamžiky ošetřován a ihned po návratu na hřiště od postranní čáry mohl rozhodnout, jenže tváří v tvář skvělého Filipa Nguyena nepropálil!
 
84
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Milan Vrabec, přichází Dominik Gembický.
 
74
Roman Květ nedaleko pokutového území fauloval a za svůj prohřešek proti pravidlům viděl žlutou kartu.
 
73
Wesley da Silva si teď počínal v obrovské šanci hodně laxně, když po dvou zablokovaných střelách Liberce u levé tyče zakončoval zády patou a Ondřej Kočí si připsal snadný zákrok!
 
60
Lukáš Ric v blízkosti středového kruhu předvedl ostrý faul, za který byl potrestán žlutou kartou.
 
57
Wesley da Silva zahodil obrovskou šanci, kterou zle označit za vylouženou! Útočník Liberce si naběhl na ose hřiště na krásnou přihrávku z pravého křídla a mohl postupovat sám na bránu, jenže se se zakončením kvapil a jeho přízemní střela z hranice šestnáctky zamířila těsně vedle pravé tyče!
 
53
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Miroslav Slepička, přichází Denis Laňka.
 
52
Antonín Fantiš se ocitl uprostřed šestnáctky ve velké šanci a snažil se mířit technickou střelou do pravého horního rohu brány, jenže jeho střela byla na poslední chvíli zablokována!
 
46
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Jakub Lukavský.
 
46
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Benjamin Mustafić, přichází Lazar Mitrovič.
 
43
Tomáš Wiesner krásně odcentroval z pravé strany hřiště a na vzdálenější levé tyči mířil z blízkosti pravačkou pod horní tyč Karel Knejzlík, jenže jeho volej se od břevna vrátil do hry!
 
36
Příbrami dnes zkrátka není přáno! Karsten Ayong krásně odcentroval z pravého křídla a jeden z jeho spoluhráčů na vzdálenější levé tyči hlavou těsně minul horní roh brány!
 
32
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Rostislav Jandera, přichází Petr Průcha.
 
30
Karel Knejzlík se dostal na vzdálenější levé tyči k propadnutému míči po přízemním centru z pravého křídla a z voleje vypálil, jenže bránu z blízkosti vysoko přestřelil!
 
23
Petr Heppner ve snaze získat míč na hranici šestnáctky nepříjemně zajel ve skluzu do vybíhajícího brankáře Ondřeje Kočího a vzápětí byl potrestán žlutou kartou.
 
21
Karel Knejzlík mohl po propadnutí příbramské obrany a vybíhajícího brankáře Ondřeje Kočího skórovat u pravé tyče do prázdné brány, jenže z úhlu rozvlnil pouze boční síť!
 
19
Benjamin Mustafić byl zřejmě hráčem, který rozehrál volný přímý kop, a jeho střela těsně minula levý horní roh brány!
 
6
Filip Nguyen předvedl v rychlém sledu tři skvělé zákroky a Příbram se z velké blízkosti nedokázala prosadit!
 
5
Slovan Liberec se dostal do první šance a hned z toho bylo obrovské nebezpečí! Hosté se dostali po přízemním centru z levého křídla uprostřed šestnáctky ke střele, která byla tečována a těsně minula levý horní roh brány!
 
4
Tým z hornického města na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop a na vzdálenější tyči se opět dostal k hlavičce, Filip Nguyen šel ale včas k zemi a připsal si první zákrok.