konec SK Dynamo Č. Budějovice – FC MAS Táborsko
1:1
(1:0)
Komentuje: Pavel Kortus ml.
 
90+1
Teď pro změnu taktická změna na druhé straně, Lukáš Kalvach střídá Krstu Dordeviče.
 
90
Táborsko právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! V poslední minutě základní hrací doby přišel dlouhý míč, který domácí obrana odvrátila jen na hranici vápna, kde balon napálil ANTONÍN PRESL a povedenou ranou nedal Křížkovi šanci.
 
88
Změna Dynama z kategorie taktických, na poslední desítky vteřin nahrazuje Lukáš Matějka v útoku Iva Táborského.
 
84
Možná až přemotivovaný Antonín Presl si neodpustil komentář k sudímu po odpískaném faulu, dostává žlutý trest.
 
82
Roman Wermke odehrál dobrý zápas a přepouští místo Jindřichu Kadulovi.
 
79
79.
 
79
Obrovská šance! Mršičův přetažený míč doletěl až k Preslovi, bránící Havel se srazil s brankářem Křížkem, takže na Presla zívala poloodkrytá branka. Hostující forvard ale z voleje přestřelil!
 
63
Druhá změna Táborska, Aleše Nešického střídá Antonín Presl, což znamená jasné posílení útoku.
 
57
První střídání, Zbyněk Musiol se proti domácí obraně moc neprosadil. Nahrazuje jej Krsta Dordevič.
 
49
Petr Javorek na půlce ostře a zbytečně zajel do Kladrubského, dostává oprávněně žlutou kartu.
 
43
43.
 
43
To byl gól!? Nebo nebyl? Z hlavní tribuny těžko soudit, ale po rohu došlo ve vápně ke skrumáži, po níž se míč válel na brankové čáře, možná i za ní. Asistent na pomezí však nic nehlásil, k verdiktu se neměl ani hlavní rozhodčí Mrázek, a tak zůstává stav 1:0!
 
38
38.
 
38
Tak to byla velká příležitost! Aktivní Džafič kopem zvaným "rabona" odcentroval, balon doletěl až na zadní tyč k Javorkovi, který ale zblízka trestuhodně překopl!
 
36
Jiří Funda byl při presinku u Džafiče o chvilku později, Bosňana trefil ostrým skluzem a dostává oprávněnou žlutou kartu.
 
30
Za ostrý faul na polovině hřiště vidí první žlutou kartu derby Matěj Mršič. Už před tím chtěl sudí za držení za dres udělit kartu Kučerovi, kvůli pokračující výhodě na to ale asi zapomněl nebo si to rozmyslel.
 
23
A mohlo to být 2:0! Aktivní Benát na pravé straně přihrával pod sebe na Čavoše, kterému skočil na poslední chvíli do gólové střely jeden z obránců!
 
20
20. Lukáš HAVEL - 1:0
 
20
Dynamo právě vstřelilo branku!
Teď už branka platí, Dynamo vede 1:0! Čtvrtý roh v řadě už přinesl vedoucí gól, na centr Benáta si naskočil na první tyči LUKÁŠ HAVEL a zblízka nedal Tomovi šanci.
 
16
16.
 
16
Obrovská šance Táborska, kterou nabídli domácí rivalovi sami! Džafičův tečovaný centr odehrál Klesa nešťastně jen proti noze Musiola, který z deseti metrů těsně minul branku Křížka, který by míč skoro jistě nechytil.
 
10
10.
 
10
Dynamo se radovalo z vedoucí branky, asistent na pomezí Pfeifer ale vzal Českobudějovickým radost! Pěknou kombinaci vedl Táborský, který dal šajtlí míč doprava na Wermkeho, jenž před brankou přesně našel Petra Benáta a ten poslal balon ze vzduchu do sítě. Asistent ale mával ofsajd, takže stav zůstává bezbrankový.