konec FK Dobrovice – Bohemians Praha 1905
0:3
(0:2)
Komentuje: Karel Jedlička
 
Fotbalisté Bohemians 1905 splnili roli favorita a hladce postupují do dalšího kola Českého poháru – MOL Cupu. Po vyrovnané úvodní čtvrtině zápasu otevřel stavidla Nečas, druhý gól dal z poměrně šťastně získané penalty za ruku Malého v závěru poločasu Juliš a šest minut před koncem uzavřel skóre Záviška. Domácí se nedočkali ani čestného úspěchu a po pro většinu z nich životním zážitku se mohou zase soustředit na mistrovské boje ve třetí fotbalové lize.
Vítěze i poražené vyprovází do šaten potlesk z obou táborů. Děkujeme za pozornost, z podvečerní Dobrovice se pro dnešek loučí Karel Jedlička.
 
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:7. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 7:9.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+2
Rychlou výměnu míče mezi Volfem, Sodomou a Petrlákem zastavuje zelenobílá obrana na hranici velkého vápna.
 
90+1
Krystan našel křížným pasem Sodomu, jehož slabá hlavička doskákala vedle brány Pražanů.
 
90+1
Bohemians 1905 dělí od postupu do dalšího kola ještě dvě nastavené minuty.
 
89
Krystan přihrál do vápna Petrlákovi, jehož ránu dvojice klokanů zablokovala, pak si dal domácí náhradník míč na dlouhou nohu a Fryšták si ho snadno pokryl.
 
88
Akci hostů zastavuje zdvižený praporek pomezního Víta.
 
85
Po delší době práce pro Fryštáka, který chytá do rukavic nákop, směřující na Miroslava Petrláka.
 
84
Bohemians právě vstřelili branku!
V přehuštěném prostoru na malém vápně po vtipné patičce výborně hrajícího Bartka napnul síť prudkou střelou zblízka JAN ZÁVIŠKA.
 
82
Malý odclonil tělem Závišku a umožnil odkop od brány Adama Dařiny.
 
81
Hilál poslal míč z otočky na křídlo Bartkovi, nasprintoval si do vápna a sám zakončil jeho přesný centr. Hlavičková "svíce" ze záklonu však nemohla dobrovickou svatyni ohrozit.
 
79
Jakuba Nováka střídá v sestavě FK Dobrovice Miroslav Petrlák.
 
77
Mohlo být hotovo. Júsúf Hilál parádním pasem vyslal do samostatného nájezdu Filipa Haška, který střílí ve vyložené šanci vedle.
 
76
Nápor účastníka ČFL pokračuje, Jakub Novák se proháčkoval do šestnáctky, jenže poslal příliš prudký centr, na který nemohl nikdo ze spoluhráčů dosáhnout.
 
76
Další Osvaldův centr měl mnohem lepší parametry, Volf však bombou z voleje trefuje jen clonícího Šmída.
 
75
Osvaldův přímý kop ze strany v pokutovém území nikoho v bílomodrém neoslovil.
 
74
Kotelníci Bohemians spustili na Dařinu po výkopu tradiční pokřik obsahující slova "v Dobrovici chovanej". Své hráče asi příliš neznají, Dařina je odchovancem právě Bohemians 1905, do Dobrovice přišel v létě a dnes za ni chytá podruhé.
 
72
Rohový kop Pražanů míří do zámezí a ještě před rozehráním vyhlašuje Ondřej Lerch picí pauzu.
 
70
Prvoligový favorit teď spoluprací Nečase s Martinem Haškem pěkně vykombinoval domácí obranu, na závěr poslal přetažený centr na zadní tyč debutant v zelenobílém dresu Schumacher a Bartek ve skluzu trefuje zblízka zábradlí za dobrovickou bránou.