konec Bohemians Praha 1905 – FK Mladá Boleslav
1:3
(1:1)
Komentuje: Karel Jedlička
 
Mladá Boleslav se dnešním vítězstvím zřejmě definitivně odpíchla k záchraně, když domácí v řadě dobrých střeleckých příležitostí ve druhém poločase pálili kolem brány a hosté je pak ztrestali slepenými góly Chaluše a Magery v závěrečných minutách zápasu.
Většina diváků nespokojeně píská, naopak mladoboleslavští fotbalisté si užívají děkovačku před kotlem zhruba šesti desítek svých nejvěrnějších.
Na potvrzení záchrany v lize si ještě Boleslav musí počkat do závěrečného hvizdu zápasu mezi Jabloncem a Karvinou. Pokud domácí udrží vítězství, už Středočeši nemohou sestoupit. Na Baník Ostrava mají k dobru čtyři a na Karvinou zatím pět bodů, přičemž oba slezské celky se v příštím kole utkají v derby.
Ode mě je to z Ďolíčku pro dnešní podvečer vše, doufám, že jste si zápas užili a děkuji za pozornost.
 
90+1
Konec zápasu.
 
90+1
Boleslav získává roh a Matějovský nikam nespěchá.
 
90+1
Zápas bude nastaven o 1 minutu.
 
90
Dostál odcentroval po nakrátko rozehrané standardce na Jevgenije Kabajeva, ten úplně sám z malého vápna hlavičkoval přímo do Polačkovy náruče.
 
90
Faul na Jindřiška zhruba 35 metrů od brány ještě dává Bohemce naději.
 
89
Míč končí znovu v síti Bohemky, Přikryl však zakončoval přes Fryštáka z ofsajdového postavení.
 
88
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Dominik Mašek, přichází David Bartek.
 
87
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Hlasatel ještě neoznámil střelce gólu na 1:2 a už je to 1:3. Špatně postaveného Fryštáka, který předtím znovu riskantně vyběhl proti Přikrylovi, obhodil skákavou střelou do opuštěné brány LUKÁŠ MAGERA a radostí schoval míč jako "miminko" pod svůj dres.
 
86
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jiří Valenta, přichází Tomáš Fabián.
 
85
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Ze závaru po rohovém kopu Matějovského střílí snad podrážkou napřažené kopačky nesmírně důležitý gól pro záchranu v první lize zblízka MATĚJ CHALUŠ. Fryšták se po míči natahoval k tyči marně.
 
84
Mladá Boleslav mohla rozhodnout. Přikryl běžel sám na bránu, Fryšták vyškrábl jeho gólovku na roh.
 
83
V průběhu zápasu se neustále lepšící Matějovský posílal dlouhou přihrávku na Přikryla, proti němu vyběhl Fryšták až za velké vápno a odhlavičkoval míč do autu.
 
82
Nepřesný nákop domácích, odkopávat bude Polaček.
 
81
Dnešní utkání sleduje 4787 diváků.
 
80
A vzápětí protiútok a velká možnost na druhé straně, zakončení Dominika Maška minulo zadní tyč o ještě menší kousek a domácí záložník zklamáním klekl na trávník.
 
79
Hodně nepřehledná situace ve vápně Bohemky. Matějovský krásně přenesl hru na Pauscheka, který vysunul Konatého. Domácímu Švecovi se málem stal osudným pokus o konstruktivní řešení, Konaté mu sebral míč a nakonec ho po dalších náhodných odrazech vypálil vedle zadní tyče volný Magera.
 
76
Jevgenij Kabajev znovu v akci, v tomto případě v mnohem složitější pozici napálil skákavý míč znovu do ochranné sítě za mladoboleslavskou bránou.
 
75
Kabajev mohl být slavný, z prvního dotyku nebyl daleko od skórování. Po vynikající zpětné přihrávce Rudolfa Reitera napálil míč ze stejného místa přesně tam, kam už ve druhém poločase před ním Mašek i Reiter, tedy těsně nad.
 
74
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jakub Nečas, přichází Jevgenij Kabajev.