konec Bohemians Praha 1905 – SK Slavia Praha
0:0
(0:0)
Komentuje: Václav Baumann
 
90
Klokani podruhé střídají. Bartek udělá na pažitu prostor pro Gajiče.
 
88
Hušbauer pro dnešek dohrál, místo přepustil veteránu Pitákovi.
 
87
Jirásek si nevšiml Součka, kterého pak v otočce bolestivě nakopl. Sudí Jech následně přispěchal se žlutou kartou.
 
83
83. Zlámal byl rychlejší než Škoda
 
83
Na opačné straně šli slávisté do rychlého brejku. Zmrhal posílal ideální pobídku pro Škodu, těsně před hostujícím kanonýrem ale míč po skvělém výběhu ukryl gólman Zlámal.
 
75
75. Pavlenkův reflexivní zákrok proti Švecově zakončení
 
75
Švec mohl potopit svůj kmenový klub! Po centru z přímého kopu se natlačil k míči, jenže už ho nedokázal zblízka přesně usměrnit. Pavlenka ve spolupráci se spoluhráči nakonec tak tak střelu vytěsnili na roh.
 
73
Obrovskou minelu vyrobil slávistický bek Bořil, jemuž propadl míč přímo do dráhy Mosquery. Hostující fotbalista pak musel zatáhnout za ruční brzdu a soupeře těsně před vápnem faulovat za žlutou kartu.
 
70
Domácí Havel si dal málem vlastence! Bek Bohemians totiž musel uklidit centr před číhajícím soupeřem, a udělal to odehráním balónu těsně vedle Zlámalovy tyče.
 
68
Slávistický kouč Uhrin reaguje dvojitou změnou. Mešanovič s Mihalíkem jdou dolů, místo nich vyběhli Kenia a Zmrhal.
 
66
Ve druhé půli nevýrazný Schick už na hřišti nic neukáže, na hrotu útoku ho vystřídal Akulinin.
 
65
Penalta, nebo ne?! Škoda si po dlouhém pasu od Frydrycha zaběhl za obránce Krcha, který ho pak ve výskoku trefil do těla. Škoda se v pokutovém území skácel na zem, sudí Jech ale do píšťalky nefoukl.
 
53
53. Mešanovićova tečovaná střela skončila na břevně
 
53
Velká šance Slavie! Akci táhl Škoda, který s míčem prostoupil až do šestnáctky, odkud vyslal přízemní střelu. Tu domácí obránci vychýlili jen k Mešanovičovi, jenž však v těžké pozici dokázal po další teči pouze napálit břevno!
 
52
Bramboračku, kterou nyní duel připomíná, dobře demonstrovala kopaná o míč u autové čáry. Tu uťal až Hušbauer nepochopitelným skluzem, za který už musel žlutou kartu dostat.
 
47
47. Hušbauerův pád v pokutovém území
 
33
Mihalík skluzem sejmul Mosqueru, za což mu rozhodčí v přerušené hře ukázal žlutou kartu.
 
27
27. Dýmovnice z kotle Slavie
 
22
Velká šance i na druhé straně. Krch ve skluzu nezastavil pas na rozběhnutého Mešanoviče, který pak ale místo přihrávky na úplně volného Škodu udělal kličku do středu a tvrdě vypálil. Zlámal měl štěstí, že rána šla přímo doprostřed, a tak ji zvládl vyrazit. Následná dorážka Škody z těžké pozice už šla do nebes.
 
20
20. Schickova rána do tyče
 
20
Po dobré akci Jiráska centroval do pokutového území Mosquera a Schick pak napálil tyč již překonaného Pavlenky!
 
4
4. Zákrok Zlámala proti Mešanovićově tečované střele
 
4
Výborným zákrokem se musel blýsknout i domácí Zlámal! Po Škodově sklepnutí totiž vyslal tečovanou střelu Mešanovič a domácí brankář měl co dělat, aby balón vytlačil na roh.
 
3
3. Bílek zachránil Slavii před Havlem
 
3
Na druhé straně ale pořádně zahřmělo! Po centru Čögleye se k zakončení protlačil Havel, zblízka ale nepropálil hradbu těl včetně gólmana Pavlenky.
 
Bohemians uvedli do síně slávy Lukáše Přibyla