konec SK Slavia Praha – FC Baník Ostrava
2:1
(2:1)
Komentuje
 
90
Žlutou kartu dostává Laštůvka (SK Slavia Praha).
 
89
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Stoch, přichází Altintop.
 
83
Žlutou kartu dostává Danny (SK Slavia Praha).
Žlutou kartu dostává Baroš (FC Baník Ostrava).
 
82
Sprintujícímu van Burenovi srazil míč na rohový kop Pokorný. Dannyho následný centr našel před brankou hlavu Tomáše Součka a Chmiel pohotovým zákrokem kryje!
 
70
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Morgan, přichází De Azavedo.
 
68
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Hušbauer, přichází Sýkora.
 
63
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Zmrhal, přichází van Buren.
 
58
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Azatskyi, přichází Baroš.
 
49
Frydrych centroval na Hušbuaera, který obešel obránce a míč mu vrátil zpět na pravou stranu vápna. A Frydrych z voleje usměrnil míč nad břevno!
 
44
Ke střele zpoza vápna se po přihrávce od Stocha se odhodlal Josef Hušbauer, branku těsně minul.
 
42
Gólman hostí Šustr byl už v průběhu přerušené hry ošetřován, a přestože mezi tyčemi pár minut zůstal, už je jasné, že pokračovat nebude. Nahradil ho František Chmiel.
 
28
28. FRYDRYCH - 2:1

 
28
GOOOOOOL! MICHAAAAL FRYYYDRYYYCH! Tentokrát už do správné branky! Obránce Slavie otáčí utkání a Slavia vede 2:1! Zmrhal posunul míč na Dannyho, který přehodil obloučkem obránce k nabíhajícímu Frydrychovi, a ten pravačkou propálil Šustra.
 
24
24. ŠKODA - 1:1

 
24
GOOOOL! MILAAAAN ŠKOOODAAA! Slavia srovnává na 1:1! Danny nejprve posunul míč na Škodu, který ho přiklepl Zmrhalovi. Ten mu na hranici vápna míč vrátil a Škoda propálil Šustra!
 
13
Slavia měla velkou šanci srovnat! Sobol vracel míč před branku, kde ho sice odvrátila obrana, ale jen těsně před vápno, kde byl Josef Hušbauer. Ten střelou z první orazítkoval pravou tyč!
 
8
Hosté se dostali po dlouhé době na útočnou polovinu a hned se radují z jednogólového vedení. Po Hrubého centru z pravé strany si míč do vlastní branky srazil Michal Frydrych.