konec Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice
4:3
(0:0, 0:2, 4:1)
Komentuje: Martin Voltr, Jan Vavřina
 
59:30
Potrestání jsou dva hráči na každé straně, za Hradec Pelda s Benešem a za Pardubice Paleček s Odehnalem. Všichni inkasovali čtyři minuty za hrubost a hosté pokračují v přesilovce pět na čtyři.
 
58:35
A právě proto rozhodčí vykazuje pouze domácího hráče. Budina (HKM) inkasuje menší trest za hrubost a hosté jdou na přesilovku.
 
55:33
Minutu se bude hrát čtyři na čtyři, Matěj Beneš (HKM) je vyloučen za podražení.
 
54:34
Navíc dostává Mountfield přesilovku. Daniel Hledík (PCE) je vyloučen za napadení a k tomu dostal i osobní desítku. Hostům teď tečou nervy, někteří hráči mají tendence rozkopat střídačku.
 
51:01
Brankář Mathias Kraus (PCE) vyjel za branku, aby rozehrál kotouč, který mu vypadl. Poslal ho ale přímo do ochranné sítě a Hradec má k dispozici 46 sekund přesilovky pět na tři!
 
49:47
Adam Prýl (PCE) inkasuje menší trest za vysokou hůl, dopadlo to pro něj ještě dobře.
 
46:46
Rozhodčí posílají na trestnou jednoho borce z každého týmu. Kryštofa Langa (HKM) za sekání, Martina Kubíčka (PCE) za krosček. 4 na 4.
 
38:55
Jediným vyústěním situace je menší trest pro Hrdličku (PCE) za hrubost. Odpyká ho za něj spoluhráč.
 
36:43
Kompletní Pardubice napadaly rozehrávku soupeře na hraně pravidel, Tichý musel čelit jejich šanci a následně jdou do čtyř domácí. Jan Jušta (HKM) je vyloučen za napadení.
 
34:29
Jakub Naar vyhodil puk do bezpečí, načež ho Dennis Hrdlička (PCE) tvrdě narazil na mantinel. Rozhodčí ho vylučují za vysokou hůl, čeká nás tak hra čtyři na čtyři.
 
34:03
Další přesilovku mají pro změnu Pardubice, Tomáš Perička (HKM) se provinil sekáním.
 
29:37
Mountfield dostává šanci na odpověď, při jeho útočné rotaci se krosčekem provinil Dennis Hrdlička (PCE).
 
26:26
Když se Hradečtí vraceli proti dalšímu protiútoku, Matěj Pinkas (HKM) podrazil Michala Rouhu a hosté si zahrají svou první přesilovku.
 
05:43
Tohle už hosté s důrazem přehnali – Matěj Odehnal nechal v rohu kluziště v cestě loket Marku Peldovi a Mountfield si zahraje početní výhodu.